Izrada web stranica

Sa novim i modernim izgledom Vaše web stranice povećajte promet i doseg Vašeg poslovanja!

Kako do novih klijenata?

Investirajte u novu web stranicu

1.

Upoznajmo se

Istaknite svoje želje i potrebe.

2.

Sudelovanje

Koji su Vaši ciljevi? Isplanirajmo strategiju.

3.

Razrada plana

Zajedno možemo sve. Napravimo strategiju poslovanja.

4.

Cilj i rezultati

Pratite napredovanje i pozitivne strane marketinga.

AZUT usluge web dizajn
Online prisutnost

Web dizajn

Web dizajn obuhvata niz veština i standarda kada je u pitanju izrada web sajta. Uspostavite svoj konkurentski identitet na globalnoj sceni.

Vreme je za novu web stranicu?

Naš primarni cilj je da obezbedimo atraktivan dizajn, precizne tehničke performanse i dobro struktuiranu web stranicu. Naš stručan i kvalifikovan tim je tu da Vam ponudi idealna i efikasna rešenja koja će upotpuniti Vaše želje kao i potrebe. Nudimo skup usluga, od same izrade web stranice do složenih ERP sistema i CMS rešenja.

Po meri

Kao marketinška agencija, verujemo u personalizovan pristup. Ponosni smo na veb stranice koje smo razvili u saradnji sa našim klijentima.

Zajedno izgradimo atraktivnu web stranicu koja će pre svega biti jednostavna za korišćenje klijentima, sa profesionalnim grafičkim dizajnom.

SEO

SEO optimizacija ili Search Engine Optimization (eng.) predstavlja različite metode i tehnike koje se primenjuju na web stranicu i izvan nje sa ciljem postizanja što više pozicije na pretraživačima kao što su Google, Bing, Yahoo itd. Ključne pojmove, stvaranje sadržaja i stvaranje linkova, uspešno za Vas odrađuje naš tim SEO stručnjaka.

Optimizacija

Brzina učitavanja stranice je još jedan važan faktor u pozicioniranju pretraživača. Svaku stranicu kreiramo koristeći metode koje optimizuju performanse, što rezultira uštedom u propusnom opsegu i vremenu obrade na serveru. Ovo doprinosi boljem pozicioniranju i, na kraju, većoj vidljivosti vaše web stranice.

Programiranje

Programiranje našeg web sajta je prilagođeno specifičnim zahtevima i preferencijama svakog klijenta. Naš razvojni tim koristi najnovije tehnologije kao što su Microsoft.net, php/mySQL, javascript, jQuery. Uz stručno vođenje, usklađujemo naša softverska rešenja sa vašim potrebama i mogućnostima, od mobilnih aplikacija do sveobuhvatnih poslovnih sistema.

Tehnička podrška

Bez obzira da li su vam potrebna složena softverska rešenja ili jednostavan statičan sajt, prilagođavamo se vašim potrebama i pružamo stručnu pomoć na svakom koraku. Naš tim tehničke podrške se sastoji od profesionalaca koji su radili na razvoju vašeg web sajta ili sistema i koji mogu pomoći u svakoj situaciji. Takođe pružamo obuku koja će vam omogućiti da delujete samostalno.

Nemate dovoljno iskustva u kreiranju web stranice?

Ako nemate iskustva u kreiranju Web stranica, nema potrebe za brigom. Naš tim ima sve neophodne veštine i stručnost da vas vodi kroz ceo proces izrade web stranice.

  • Web dizajn
  • Korisničko Iskustvo
  • PhP & Mysql
  • Wordpress & CMS
  • SEO optimizacija
  • Stvaranje sadržaja
Stručnjaci za uspeh

U sigurnim ste rukama!

Kroz različite oblike oglašavanja, nudimo sveobuhvatni pristup marketinških i reklamnih usluga koje su fokusirane na optimizaciju i efektivnost poslovanja.