Pozivni centar

Pomažemo pri rastu poslovanja i prilagođavamo se vašim potrebama!

Kako do novih klijenata?

Sa nama do uspeha u samo 4 koraka

1.

Upoznajmo se

Istaknite svoje želje i potrebe.

2.

Sudelovanje

Koji su Vaši ciljevi? Isplanirajmo strategiju.

3.

Razrada plana

Zajedno možemo sve. Napravimo strategiju poslovanja.

4.

Cilj i rezultati

Pratite napredovanje i pozitivne strane marketinga.

AZUT usluge telemarketing
Uvek dostupni call operateri

Telemarketing koji dovodi nove klijente

Verujemo da je stalna briga o postojećim i budućim klijentima neophodna za poslovni uspeh. Pomažemo vam da unapredite svoje poslovanje i povećate profitabilnost, a vaš uspeh je i naš uspeh.

Vaš uspeh je i naš uspeh

Stručnjaci smo za povezivanje i komunikaciju, te uspostavljanje međunarodnih poslovnih odnosa između subjekata. Dugi niz godina smo se istakli unapređivanjem kompanija i obezbeđivanjem njihovog uspeha.

Najbolji pozivni centar

Naš pozivni centar vam nudi razna poslovna rešenja. Pored poziva, specijalizovani smo za primanje porudžbina, informativne usluge, korisničku podršku i hitne pozive.

Sa bogatim iskustvom, možemo da dopunimo i prilagodimo naše usluge prema jedinstvenim potrebama svakog klijenta.

Telefonske linije i telemarketing

Kombinovanjem najsavremenije tehnologije sa našim kvalifikovanim agentima, garantujemo vrhunsku uslugu. Call centar je otvoren za sve klijente i lako se prilagođava vašem poslovanju, bez obzira da li vam je potrebna sveobuhvatna ili specifična ponuda.

Call operateri

Korišćenje call centra nudi brojne prednosti. Poboljšava korisničku podršku obezbeđivanjem većeg tima, smanjuje komplikacije u poslovnim procesima, ublažava preopterećenje korisničke službe, skraćuje vreme interakcije između klijenata i proizvođača i promoviše razvoj vaše kompanije.

Osiguravamo da nijedan poziv ne ostane neodgovoren. Naši agenti će odmah odgovoriti na pozive vaših klijenata kad god vam zatrebaju.

Stručnjaci za uspeh

U sigurnim ste rukama!

Kroz različite oblike oglašavanja, nudimo sveobuhvatni pristup marketinških i reklamnih usluga koje su fokusirane na optimizaciju i efektivnost poslovanja.